Adverteren

Natuurlijk kunt u als bedrijf adverteren op onze website! Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar thijs@denederlandseomroep.nl onder vermelding van het onderwerp: Adverteren.

 

REGIONAAL

U kunt ervoor kiezen regionaal te adverteren. Voor uw regio heeft u de mogelijkheid om op daadwerkelijk alle pagina’s zichtbaar te zijn. Wij hebben daarvoor de volgende prijzen:

Advertentie op de homepage OF bij de artikelen: € 125,- per maand / € 995,- per jaar.

Advertentie op de homepage EN bij de artikelen: € 195,- per maand / € 1295,- per jaar.

 

LANDELIJK

U kunt er ook voor kiezen landelijk te adverteren. Voor onze landelijke advertenties heeft u de mogelijkheid om op daadwerkelijk alle pagina’s zichtbaar te zijn. Wij hebben daarvoor de volgende prijzen:

Advertentie op de homepage OF bij de artikelen: € 225,- per maand / € 1995,- per jaar.

Advertentie op de homepage EN bij de artikelen: € 295,- per maand / € 2295,- per jaar.

 

VIDEO

Wenst u te adverteren bij onze video’s en tv-kanalen?

Een commercial van 20 seconden: € 295,- per maand

Een commercial van 40 seconden: € 495,- per maand

Een video is enkel voor 1 maand af te nemen. Wenst u een pakket voor een heel jaar af te nemen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

ACTIE!!

Om Haaksbergen te betrekken bij onze nieuwe activiteiten kunt u tijdelijk adverteren voor € 200,-. U bent dan een jaar lang zichtbaar op onze website (bij de artikelen) en uw banner is zichtbaar bij 1 grote activiteit. Dit kan bijvoorbeeld een live-verslag zijn op locatie die wij via YouTube uitzenden.