Politie bekeurt 32 mensen na actie #uvraagtwijcontroleren

0
1235
Foto: Facebook Politie Haaksbergen

Politie Haaksbergen heeft maandag bij 32 mensen een bekeuring uitgeschreven in verband met het overtreden van verkeersregels. Zo werd gecontroleerd op snelheid en het niet stoppen bij de voetgangersoversteekplaats op de Albert Cuyplaan en werd gecontroleerd op de Oude Boekeloseweg die afgesloten is voor alle verkeer, behalve bestemmingsverkeer.

Albert Cuyplaan
Bij de Albert Cuyplaan werden twaalf bekeuringen uitgedeeld aan mensen die te hard reden. De controle werd gehouden ter hoogte van de Adriaen Brouwerstraat, omdat daar ook vier oversteekplaatsen zijn. Door de ligging van de basisschool steken daar regelmatig mensen over, die niet altijd voorrang kregen. Tijdens de periode dat de politie aanwezig was, zijn er geen overtredingen geconstateerd voor wat betreft het niet stoppen bij de zebrapaden.

Oude Boekeloseweg
Bewoners van de Oude Boekeloseweg vroegen om handhavend op te treden op het gedeelte tussen de Noordsingel en de Hazenweg. Hier werden twintig bestuurders bekeurd omdat ze handelden in strijd met de gesloten verklaring.

#uvraagtwijcontroleren
Enige tijd geleden plaatste de politie Haaksbergen op haar Facebookpagina een bericht met het verzoek om knelpunten te melden. Daar kwam een flinke lading aan reacties op van mensen uit Haaksbergen. Al eerder schonk de politie aandacht aan een ander punt wat op die manier gemeld werd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here