Oude politiebureau verkocht aan Haaksbergse ondernemer Scharenberg

0
3375
Foto: Rijksvastgoedbedrijf

Het oude politiebureau aan de Brink is verkocht aan de Haaksbergse ondernemer Scharenberg. In juni 2017 werd het gebouw via een veiling te koop aangeboden.

Screening
De nieuwe eigenaar van het gebouw moest een uitgebreide screening ondergaan voordat de koop daadwerkelijk rond was. Onlangs werd deze screening afgerond en kon het pand overgedragen worden aan de nieuwe eigenaar. Bouwbedrijf Scharenberg is op dit moment in gesprek met de gemeente over de bestemming van het pand. Het bouwbedrijf wil graag appartementen realiseren in het oude politiebureau.

Politieservicepunt
De politie is al in 2016 vertrokken uit het oude politiebureau en is tegenwoordig gestationeerd in het gemeentehuis aan de Blankenburgerstraat. Het servicepunt is op weekdagen geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur voor mensen zonder afspraak. Na sluitingstijd moet voor dringende zaken contact opgenomen worden met het politiebureau in Enschede aan de Hermandad 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here