Jumbo Leussink naar halve finale ‘beste supermarkt’

0
140
Foto: Facebook Jumbo Haaksbergen

Jumbo Leussink Haaksbergen is doorgedrongen tot de halve finale van de wedstrijd ‘Beste Supermarkt van het jaar 2017-2018’. De supermarkt aan de Stationsstraat is één van de vijftige beste supermarkten van Nederland.

De onlangs volledig verbouwde winkel van Niek en Tijn Leussink is door het hoofdkantoor van Jumbo voorgedragen om deel te nemen aan de tweejaarlijkse verkiezing. Tien supermarktorganisaties mogen hun beste supermarkten afvaardigen.

De winnaar van de vorige verkiezing, Albert Heijn Vleuterweide, is niet door naar de halve finale. Begin 2018 wordt duidelijk welke tien supermarkten doorgaan naar de finale. Op zaterdag 10 maart 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt. De titel Supermarkt van het Jaar 2017-2018 wordt uitgereikt aan de supermarkt, die zich onderscheidt door uitstekende prestaties op het gebied van kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid, service, lokale marketing, ondernemerschap, personeelsbeleid en klantvriendelijkheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here