Honesch ontbijt met burgemeester Gerrit Jan Kok

0
168

Een groep leerlingen van basisschool Honesch komt aanstaande vrijdag ontbijten met burgemeester Gerrit Jan Kok. Dit jaarlijkse terugkomende ontbijt wordt gehouden in het kader van het Nationaal Schoolontbijt.

Dit jaar wordt het Nationaal Schoolontbijt voor de vijftiende keer gehouden. Het thema van dit jaar is ‘Gezond ontbijten is geen kunst!’. Het schoolontbijt wordt jaarlijks gehouden om aandacht te vragen voor een goede start van de dag. Basisscholen Pius X, De Kameleon, Holthuizen, Dr. AriĆ«ns, Paus Joannes en de Sint Bonifaciusschool doen ook mee aan het landelijke evenement.

Goed doel
Het burgemeestersontbijt wordt symbolisch betaald met een donatie aan een goed doel, dit jaar het Jeugdcultuurfonds. Het Jeugdcultuurfonds laat, samen met het Jeugdsportfonds, kinderen uit gezinnen waar minder geld is kunst, cultuur en sport beleven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here