Hazenweg afgesloten vanwege werkzaamheden N18

0
1241
Wegwerkzaamheden

De Hazenweg zal van maandag 13 november 7.00 uur tot vrijdag 17 november 16.00 uur afgesloten zijn voor alle verkeer. De afsluiting is nodig vanwege de aanleg van de N18.

Bij de kruising van de Hazenweg met de Geukerdijk wordt het tijdelijke spoor van de MBS weer omgebouwd naar de definitieve situatie. Zowel het oude als het nieuwe spoor loopt over de Hazenweg, waardoor de weg afgesloten moet worden om de werkzaamheden veilig uit te voeren.

Omleiding

Voor doorgaand verkeer van en naar Boekelo zal een omleidingsroute van kracht zijn, zo geeft de gemeente Haaksbergen aan op haar website. De route loopt via de bestaande N18 en de Badweg. Zo wordt zoveel mogelijk voorkomen dat het verkeer de Oude Boekeloseweg als sluiproute gaat gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here