Haaksbergen Actueel onderdeel van De Nederlandse Omroep

0
1283

Haaksbergen Actueel heeft zich aangesloten bij De Nederlandse Omroep om op nog meer verschillende manieren van dienst te zijn. De naam ‘Haaksbergen Actueel’ zal dan ook veranderen in ‘Omroep Haaksbergen’

De Nederlandse Omroep maakt het mogelijk om de website nog verder uit te breiden en ook bijvoorbeeld de evenementenagenda te automatiseren. Het kan zijn dat bepaalde evenementen of nieuwsberichten niet zijn te vinden op het moment, maar daar wordt hard aan gewerkt. Alle nieuwsberichten worden op dit moment aangepast aan de nieuwe website.

Hoofdredacteur Frédérique van Egmond van Haaksbergen Actueel is trots op alle extra’s die de nieuwe samenwerking biedt: ‘Naast allerlei extra mogelijkheden op de website is er ook in het geval van langdurige uitval meer te regelen. Onlangs heb ik zelf ondervonden om langdurig uit de running te zijn en dan is het best lastig als je ziet dat het werk blijft liggen. Door deze samenwerking is daar makkelijker een oplossing voor te vinden.’

Verandering kost tijd
‘Natuurlijk is een verandering als deze niet van de een op andere dag doorgevoerd’, laat Van Egmond weten. ‘Er wordt achter de schermen hard gewerkt, maar soms is dit ook voor de schermen zichtbaar. Hopelijk is dat slechts van korte duur en kunnen we op korte termijn een prachtige nieuwe website presenteren.’

Opmerkingen, suggesties en vragen kunnen gemaild worden naar de redactie. Ook wanneer bepaalde berichten niet meer te vinden zijn op de website of een bepaalde foto bij een nieuwsbericht ontbreekt, is de redactie het eerste aanspreekpunt. De redactie is bereikbaar via het mailadres redactie@omroep.news.

Meer informatie over de nieuwe website zal op korte termijn volgen.

DELEN
Vorig artikelBurgerlijke stand 7 november 2017
Volgend artikelGrote boekenmarkt bij Maranatha voor goede doel

Tekstuele duizendpoot met een net andere invalshoek. Moeder van Ruben en Jochem. Autist pur sang en in staat de voordelen daarvan in te zetten in het dagelijks leven. Al enige jaren werkzaam als verslaggever in Haaksbergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here