Grote boekenmarkt bij Maranatha voor goede doel

0
609
Foto: sowhaaksbergen.nl

Bij Maranatha aan de Enschedesestraat is op vrijdag 10 en zaterdag 11 november het decor van een grote boekenmarkt. Ook dit jaar worden veel boeken, maar ook legpuzzels aangeboden. Zowel het gemeentecentrum als de kerkzaal zelf zijn ingericht met diverse kraampjes met boeken.

In allerlei categorieĆ«n zijn boeken te vinden tijdens de markt. Zo zijn er thrillers en romans, maar ook geschiedenisboeken en kinderboeken en ook aan boeken in een andere taal is gedacht. De boekenmarkt is twee dagen te bezoeken, op vrijdag 10 november van 18.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 11 november van 10.00 uur tot 14.00 uur. De opbrengst van de boekenmarkt gaat naar het goede doel: ‘Kwetsbare ouderen in MoldaviĆ«’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here