Eetsalon Menzing uit Haaksbergen opnieuw bij beste cafetaria’s van Nederland

0
120
Foto: Google Maps

Eetsalon Menzing aan de Eibergsestraat in Haaksbergen is weer opgenomen in de lijst van beste cafetaria’s van Nederland. Misset Horeca brengt de Cafetaria Top 100 elk jaar uit. Menzing is dit jaar op de vijftiende plek te vinden.

Zoals bij Menzing gewerkt wordt, zou overal gewerkt moeten worden, stelt de jury in het juryrapport. Het proces van bestelling opnemen, bereiden en serveren is een geolied proces, zelfs tijdens de piekmomenten. De eetsalon heeft volgens de jury een moderne uitstraling waarin je je snel thuis voelt en is zeer schoon en opgeruimd. Ook aangrenzende ijssalon Menotti wordt krijgt lovende woorden over het ambachtelijke ijs.

Tip van de jury
De jury van de Cafetaria Top 100 geeft ook een tip. Op dit moment zijn enkel broodjes online te bestellen via de website broodjemenzing.nl, maar is van mening dat bij een topzaak als deze het gehele assortiment online te bestellen zou moeten zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here