Dansworkshop voor leerlingen Montessorischool

0
53

De leerlingen van de Montessorischool in Haaksbergen kregen maandag een dansworkshop van danseres Esmee Cornet. Cornet is één van de dansers uit de musical The Lion King en heeft onlangs haar eigen dansstudio in Haaksbergen geopend.

Eigen niveau
De leerlingen van de diverse groepen kregen op hun eigen niveau een dans aangeboden die ze binnen een dag instudeerden. Aan het einde van de dag werden alle dansen achter elkaar gezet en werd de dans uitgevoerd. De leerlingen, docenten en ouders reageerden erg enthousiast op de workshop.

Workshop
Cornet doet niet alleen de basisscholen aan voor een workshop, maar heeft ook al workshops gegeven aan peuters van Kinderopvang Bloesem in Haaksbergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here