Broodjesketen Subway gaat vestiging in Haaksbergen openen

0
5280

De Amerikaanse broodjesketen Subway opent binnenkort een vestiging in Haaksbergen, zo is op de website van Subway te lezen. De broodjeszaak gaat zich vestigen aan de Hibbertsstraat, in het voormalige pand van de Eyewish.

Wanneer de vestiging open gaat is nog niet bekend, maar naar verwachting zal dat in december zijn. Het bedrijf zal gerund worden door twee franchisenemers. Wie dat zijn wil het team Subway Haaksbergen graag nog even voor zich houden. ‘Het is een verrassing, om het spannend te houden’, laat het team weten.

5 jaar
Volgens de website Property.nl is het pand aan de Hibbertsstraat voor de duur van 5 jaar verhuurd met een optie voor nogmaals 5 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here